Sony Ericsson Xperia X1 blog

Sony Ericsson Xperia X1 blog
Sony Ericsson Xperia X1 blog är min nya blogg. Den kommer vara som denna fast för Xperia X1. (tryck på bilden för att komma dit)

Walkman Menu Red - ikoner för UIQ3

Walkman Menu Red - ikoner för UIQ3


Dom här ikonerna är som Walkman Menu green
och Walkman Menu Blue, fast dom här är röda.
Gör som vanligt när du installerar, instruktioner finns Här

Ladda ner dom här ikonerna Här

Betyg: +++++

Edit; Tog med Kalenderikonen så att ni med P1 kan byta
alla ikoner i huvudmenyn

Posted in Kategorier , |

4 kommentarer:

 1. almlof Says:

  Har tänkt lite på dina betyg här på sidan och undrar då; vilken skala använder du dig utav? 1-5/0-5 +, känns rent spontant mest logiskt men ändå inte.. dvs, om man ser på de senaste uppladdade ikonerna så verkar det haglas ut toppbetyg. Jag drar slutsatsen att alla är bäst. Eller har du 6+ eller mer som topp?

 2. Laffe Says:

  Jag har 1-5. Men jag jämför med det i samma kategori. Och sen kan det var att jag tycker några ikoner är snygga, och sen kommer det några ännu snyggare, då får dom ändå 5 för att jag inte har högra. Men dom som jag tycker är ännu snyggare skriver jag "rekommenderas" under och sen lägger jag in dom i kategorin "Topp 10". Så om du vill ha dom jag tycker är snyggast/bäst så ska du gå in på Topp 10.
  Och sen kan det vara olika vad jag tycker om några saker, ibland kan jag tycka att dom är jättesnygga och dagen efter kanske dom inte är lika snygga. Men jag försöker att göra så bra betygssättning som möjligt

 3. almlof Says:

  ahh, på så vis. skulle vara nice om du hade en röstningsfunktion på alla uploads... typ som snyggast.nu hade back in the days. bara ett tips. big up!

 4. Laffe Says:

  Japp, det skulle vara snyggt. ska se om jag hittar något, fast tyvärr tror jag inte att det finns...

Bloggtoppen.se Internet BlogRankers.com Blogglista.se Blog Toplist Reggad på Commo.se Teknologi bloggar Data/IT Bloggparaden Bloggrymden - Blogglistan med de bästa bloggarna! BloggRegistret.se Topplista Favoritlistan.se Topp 10 Page Rank Check Bloggpunkten.se
eXTReMe Tracker

  ©Sony Ericsson G900 blog. Template by Dicas Blogger.

TOPO